Operaflirt

Jongeren vertrouwd maken met (modern-)klassiek muziektheater? De Nederlandse Opera (DNO) maakt er werk van. Operaflirt heet de toverformule. Voor vijftien euro krijgen de gelukkigen een volledig verzorgd avondje uit, inclusief ontvangst in de pauze en een party met de kunstenaars na afloop. De ervaringen van het eerste seizoen zijn zo overweldigend, dat het initiatief na de zomer vol enthousiasme wordt voortgezet.


Afgelopen vrijdag ging Michel van der Aa‘s productie After Life in de operaflirt. Uw eigen modernklassiekblogger was erbij en genoot niet alleen met volle teugen van de opera zelf, maar ook van het OperaFlirt-concept. Een interessante rondleiding vooraf, prachtige plaatsen (ik zat op de derde rij) en na de voorstelling lekker eten en drinken tijdens een ongedwongen meet&greet met Michel van der Aa en alle solisten. Goed gedaan, Nederlandse Opera! ‘t Enige minpuntje vind ik dat je maar één keer mag ;)

Een uitgebreid verslag van After Life zet ik komende week op deze website, maar voor meer informatie over de OperaFlirt verwijs ik u alvast naar www.operaflirt.nl

Hoe denkt u over dit concept? Zijn er hier mensen die al eens een OperaFlirt meemaakten?

Lees ook:After Life
Lees ook:Videoblog part I
Lees ook:Videoblog part III
Lees ook:Videoblog part II
Lees ook:Moment van je leven: flirten met de dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.