Componist van de Week

Eén van de vaste items op deze site is de Componist van de Week. Elke zondag komt er een nieuw stukje in deze serie on-line. Steeds wordt een bekende of juist onbekende naam geïntroduceerd, met een biografie, foto’s, bladmuziekdownloads en natuurlijk luistervoorbeelden en/of filmpjes. Aan u de keuze wie de eersten worden! Heeft u een favoriet uit de 20e en/of 21e eeuw? Plaats zijn/haar naam dan hieronder in het reactievak en de redactie zal elke suggestie bekijken en beoordelen!

Wie wordt de Bach, Mozart of Beethoven van ónze tijd?!

Lees ook:Piek-krak en de poëten van de nacht
Lees ook:Piek-krak en de poëten van de nacht
Lees ook:Recensie Zoroaster
Lees ook:Лера Ауэрбах
Lees ook:Strijkorkest Zoroaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.