Westra’s liederen tijdens Culturele Zondag

Op 8 nov aanstaande staat de Culturele Zondag Utrecht in het teken van Niemandsland, een viering van de Val van de Berlijnse Muur 20 jaar geleden. In de feërieke locatie Rood/Noot (vlak tegenover Vredenburg Leidsche Rijn) betuigen tijdens het expositiepodium Zeitraum 030 Utrechtse kunstenaars hun liefde voor Berlijn. Een expositie, sculpturen, gedichten, en liederen van Stephen Westra.


Westra schrijft hierover: “De liederen worden vertolkt door zangeres Fanny de Ruyter en pianist Charlie Bo Meijering, twee musici van het Utrechts conservatorium. M’n liederen verraden een fascinatie voor het Berlijn van de jaren ‘20 (Brecht/Weill’s Dreigroschenoper, etc). Op dezelfde locatie Rood/Noot is ook de theatervoorstelling Betonrot over de DDR. (De evenementen Zeitraum 030 en Betonrot staan om beurten geprogrammeerd, zodat je van de één naar de ander kunt gaan…)

Het wordt een sfeervol geheel. Het concertje gaat twee keer: 15.00-15.30 u & 17.30-18.00 u. De fraaie expositie is de hele dag (en ook daarna nog) te bewonderen. En de toegang is gratis!”

Meer informatie vindt u op www.culturelezondagen.nl

Lees ook:Stephen Westra
Lees ook:Wim Henderickx
Lees ook:Theo Abazis
Lees ook:Op ontdekkingsreis met Vanessa Lann
Lees ook:Jan van Vlijmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.