Categorie: "discotabel"

Na, und denn?

De CD ‘Na, und denn?’ bevat liederen op teksten van Kurt Tucholsky (1890-1935), getoonzet door Kees Arntzen. Hieronder vindt u een luistervoorbeeld van deze cd en een biografische schets van de schrijver door de componist.

Mijns inziens is ook deze cd – net als Arntzens eerder genoemde zilveren schrijf ‘Widmung‘ – zeer de moeite waard. Voor meer informatie, liedteksten en bestelmogelijkheden verwijs ik u graag door naar de site van de componist / gitarist / muziekjournalist op www.keesarntzen.nl.

Widmung

De cd ‘Widmung’ bevat muziek voor gitaar en clavecimbel van Kees Arntzen. Alle werken zijn gecomponeerd in de periode 1979 – 2002. Delen uit de compositie Widmung werden al in april 2001 door gitarist Wim Hoogewerf uitgevoerd en opgenomen ten behoeve van Radio 4. Deze gelijknamige cd met oude en nieuwe werken voor gitaar, klavecimbel en de combinatie van beide in Knipoog kwam een jaar later uit. Hieronder vindt u twee luistervoorbeelden en een professionele recensie van deze cd. Hoe denkt u over deze muziek van Kees Arntzen?