Contact & colofon

Over dit Blog
modernklassiek.blog.nl
is hét Nederlandstalige blog over de kunstmuziek van nu. Piep-krak, eclectisch, neo-, serieel, microtonaal en minimaal: alle stijlen uit de 20e en 21e eeuw komen aan bod. U vindt hier niet alleen de laatste nieuwtjes, maar ook aankondigingen, biografietjes van componisten, filmpjes, artikelen over de uitvoerenden van moderne muziek, cd-besprekingen, interviews, filosofische bijdragen, columns, luistervoorbeelden en gastschrijvers. Voeg modernklassiek.blog.nl daarom toe aan uw favorieten en/of feedreaders!


Dit blog linken kan met bovenstaande banner.

Contact
Heeft u interessant nieuws voor modernklassiek.blog.nl? Neem dan contact op via [email protected].

Over de Blogger
Martine Mussies is muzikant & musicoloog. Haar doel in het leven is het promoten van de klassieke muziek, met behulp van moderne technieken. Meer daarover leest u in deze column. Naast dit blog houdt zij zich ook bezig met Encore!Magazine.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Aan het eind van 2007 waren er meer dan zeventig verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Gemiddeld trekt het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op modernklassiek.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 – 445 99 31.